BS Hendrik Conscience

dynamische, groen, leuk

NIEUWSFLASH van JUF MARTIEN!!!

Een reactie plaatsen

576_420_c2_sp_b0012

Felicitaties aan alle deelnemers van de voordrachtwedstrijd ( 23 namen zie voordeur). De tweede en derde plaats werden respectievelijk gewonnen door broer en zus, Quentin en Lisa De Greef uit het vijfde leerjaar. Proficiat!

In het zesde leerjaar namen ze deel aan de gedichtenwedstrijd georganiseerd op gedichtendag door de BIB van Schaarbeek. Zij lieten hun gedachten de vrije, dichterlijke loop rond het thema “ZWART – WIT” met de mogelijke letterlijke en figuurlijke betekenissen.

De hele klas won een boekencheque (overhandiging op 28 maart) voor hun deelname,  Laura Laevens kreeg de derde prijs van alle inzendingen.

Op 27 maart organiseert Meter Politie van Politie BRUNO, in het Josaphatpark, voor onze zesdeklassers een toonmoment van de hondenbrigade en hun werk met afgerichte politiehonden. Altijd zeer spannend voor onze kids!

Op 27 maart is het buitenspeeldag en worden de leerlingen aangespoord om meer te bewegen en aan sport te doen. Hun huistaken en lessen worden die dag geschrapt, want stilzitten is die dag uiteraard uit den boze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s