BS Hendrik Conscience

dynamische, groen, leuk

Info-avond en welkomsdrink

3 reacties

ID-10049308Het nieuwe schooljaar werd maandag met veel enthousiasme opnieuw ingezet. Leerkrachten en leerlingen hebben er alvast heel veel zin in.

Traditiegetrouw starten we het schooljaar met een info-avond. Die hebben we dit jaar vastgepind op donderdag 5 september om 18.30 uur voor de vestiging Latinis. Voor onze tweede vestiging Vergote is dat op dinsdag 10 september.

U krijgt er als ouder de gelegenheid om kennis te maken met de juf of meester van uw zoon of dochter en komt er meer te weken over het leerprogramma.

Maar voor de leerkracht u meeneemt naar het klaslokaal, nodigen we u graag uit in de overdekte zaal voor een drankje en een hapje. De directeur stelt er graag het personeel voor dat uw kind zal begeleiden doorheen het schooljaar. U kan er eveneens kennismaken met de ouders van onze oudervereniging de Gouden Ganzenveer en natuurlijk met de andere ouders.

Nog even de data:

 • donderdag 5 september om 18.30 uur: vestiging Latinis
 • dinsdag 10 september om 18.30 uur: vestiging Vergote

3 thoughts on “Info-avond en welkomsdrink

 1. Beste,

  Spijtig dat er niet twee sessies aangeboden worden.

  Het is moeilijk om een keuze te moeten doen als je meerdere kinderen hebt.

  Mvg,

  Asmaa

 2. Beste Asmaa,

  Bedankt voor je reactie. Ik heb bij de leerkrachten eens navraag gedaan en blijkbaar is er inderdaad ooit eens een infoavond met 2 sessies geweest. Omdat dit toen niet zo erg vlot verlopen was heeft het team vorig jaar op de startvergadering in augustus beslist om het terug te doen zoals voordien met maar één sessie. Ik begrijp inderdaad wel het probleem, jouw reactie is terecht dat je op een bepaald moment als ouder moet kiezen als je meerdere kinderen bij ons op school hebt. Hoe dan ook ligt het voor dit schooljaar organisatorisch allemaal al vast en zal het maar in één sessie verlopen. Maar, ik neem jouw vraag zeker mee om er samen met het team over na te denken naar volgend schooljaar toe.

  Bedankt voor je begrip en tot morgen
  Met vriendelijke groeten
  Johan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s