BS Hendrik Conscience

dynamische, groen, leuk

Wie is wie?

Op basisschool Hendrik Conscience worden de leerlingen begeleid door een enthousiast en gedreven team van leerkrachten en ondersteunende begeleiders.

Kleuter onderwijs

SES-leerkrachten voor het kleuter onderwijs:

Lager onderwijs

SES-leerkrachten voor het lager onderwijs:

Vakleerkrachten

Opvang

Onderhoud

Secretariaat

Zorg en Directie

2 thoughts on “Wie is wie?

  1. Ik ben een oudleerling van deze school. Ik zat 9 jaar geleden in het zesdejaar (met juf Martien) en af en toe denk ik aan deze prachtige periode. In 9 jaar zijn er veel dingen veranderd: nieuwe leerkrachten die ik niet ken, nieuwe gebouwen, … Maar ik zal deze school nooit vergeten. Ik heb daar toffe jaren doorgebracht, er was een familiale sfeer die ik nergens meer terug heb gevonden, en ik wou julllie allemaal bedanken. Als ik later vader word, zal ik mijn kinderen vast en zeker in deze school inschrijven!

  2. Beste Jonathan

    Ikzelf heb je nooit gekend maar wat doet het een plezier om zoiets te lezen. Echt leuk!!! Op regelmatige basis organiseren wij feesten op onze school, misschien kan je eens langskomen? Je bent uiteraard altijd welkom. Ik ben er zeker van dat een paar leerkrachten dit enorm zouden appreciëren. Als je toevallig Facebook zou hebben dan kan je ons ook altijd volgend op BS Hendrik Conscience, hierdoor blijf je op de hoogte van onze festiviteiten en zie je ook regelmatig foto’s van activiteiten op school. Nogmaals bedankt en misschien tot binnenkort. Groetjes, Johan (directeur BS Hendrik Conscience)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s